tOcikA - blog

Megpróbálom leírni a semmit, és indítani 1 blogot. A bejegyzések többsége nem publikus, mert magamnak irom, vagy mert nem akarom hogy pont te olvasd. -tOcikA-

Címkék

kezdet (1)

Friss topikok

Rocktar - 30y

2010.04.17. 16:03 utazomajom

 Egyik kedvenc együttesem a Rocktárban játszott, mindenképp meg kellett néznem:) 9 órás kezdésből jócskán fél 12 lett, de voltak előzenekarok is, úgyhogy belefér. A teremben nem volt túl nagy tömeg, a közönség pedig eléggé gyér volt, sokan 15 év alatt. Különösen idegesítő volt egy kifestett 'k*rvás' anyuka, aki a Bogozd ki-re rázta. Mindegy is.

Maga a koncert egész jó volt, sokat improvizáltak, már csak azért is, mert Zoli fülmonitorja felmondta a szolgálatot, és ahogy később mesélte túl sokat nem hallott. Amit hallott, az is recsegés volt, úgyhogy inkább kivette. Endi egyszerre két húrt is sikeresen elszakított, kellett egy kis gitárcsere, de ez sem rendítette meg az összeszokott csapatot.A koncert különlegessége talán az volt, amikor Zoli az 'Azt hittem érdemes' c. számnál leült a szinpad szélére, ami tulajdonképpen már a nézőtér volt. Sokan nem tudták feldolgozni hogy olyan közel van, és belenyúltak a ... húrjaiba, de végül el tudta játszani a számot. Másfél órás izzadós ugrálós koncert volt ez, ahol a teknika és a tapasztalat küzdött meg egymással, és az utóbbi jött ki győztesen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tocika.blog.hu/api/trackback/id/tr301929528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása