tOcikA - blog

Megpróbálom leírni a semmit, és indítani 1 blogot. A bejegyzések többsége nem publikus, mert magamnak irom, vagy mert nem akarom hogy pont te olvasd. -tOcikA-

Címkék

kezdet (1)

Friss topikok

Szorgalmi időszak

2008.02.07. 11:40 utazomajom

Elkezdődött a várva várt szorgalmi időszak. Ez rendszerint a vizsgaidőszak után szokott következni. Most sem volt másképp.
Van nekünk egy indexünk, amit nem irányjelzésre használunk, hanem semmire. A lényeg, hogy utána kelljen járni, aláiratgatni, ha elveszted, vagy lekésed valamelyik határidőt, akkor pedig az egyetemet támogasd anyagilag. Csodás találmány. Mostanra többekben felmerült a kérdés, hogy mi a szarnak van? Igy aztán nem lesz. Helyette az ETR-ben vezetik majd azt, hogy ki hány kurzust nem teljesitett. Azért még most le kell adni, annak ellenére, hogy már többet nem fogjuk használni. Mindegy.
Az albérletben ezzel párhuzamosan zajlik az élet. Már az első napokban azt vettük észre, hogy a kanál fonákjával vajazzuk a kenyeret, teritőn eszünk, és satöbbi. Egyébként nem azért nem használjuk rendeltetésszerűen az evőeszközöket, mert nem szeretnénk, hanem azért, mert nincsen tiszta. Mosogatni kellene. Valakinek.
A tusolórózsánk felmondta a szolgálatot, és most anélkül kell használni. Gyakorlatilag slagként funkcionál. Aquapark és élményfürdő. Aquapark mert masziroz, élmény, mert alig várod hogy kész legyél. Nem hiába a mondás, akkor hiányzik a legjobban valami, ha már nincs. Hát nem gondoltam volna, hogy egy rózsának mekkora szerepe van az ember életében, de nyugadtan mondhatom, hogy ha nincs, akkor mindenképpen hiánycikk. Hiányzik.
Sikerült felvenni az órákat úgy, hogy délelőtt ne legyenek, sőőt a lakótársamnak szinte az egész héten nincsenek. Igy jelenleg is pizsamában gépezik. Ma sincs órája. Úgy, ahogy tegnap sem volt.
Az én óráim átlagosan unalmasak, érthetetlenek. Van olyan előadó, akinek nem lehet érteni a beszédét, ha pedig értem, akkor nem értem hogy miől beszél. Igy nehéz figyelni rá. Az előadóban a egy sor úgy egy az egyben elaludt, megértem.
Most csak ennyi, mert nem tudom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tocika.blog.hu/api/trackback/id/tr26329235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása