tOcikA - blog

Megpróbálom leírni a semmit, és indítani 1 blogot. A bejegyzések többsége nem publikus, mert magamnak irom, vagy mert nem akarom hogy pont te olvasd. -tOcikA-

Címkék

kezdet (1)

Friss topikok

A kezdet...

2006.12.22. 18:43 utazomajom

Minden kezdet nehez. Ez is. Eloszor irok magamrol par szot, hogy megse logjon ez az egesz igy a nagy magyarsagban. (ekezeteket ne varj tolem)
       
     Én tulajdonképpen egy 17 éves vidéki srác vagyok, a legtobb dologban a legjobb, ahogy ezt a népes szurkolótáborom is bizonyítja. (anyám gyakorlatilag) Kiskunfelegyhazan lakom meg, de mivel vegzos vagyok a suliban, nagy valoszinuseggel ez meg valtozni fog. Van egy családom is, tagjait majd bemutatom ha a mindennapjaim cselekvoive vallnak. Tehatakkor ennyit eloljaroban. Elsosorba nem miattad, hanem sajat magam miatt irok, szoval nem kell fikazni.
 

Üdvözlök mindenkit a blogomon!

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://tocika.blog.hu/api/trackback/id/tr9023974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása