tOcikA - blog

Megpróbálom leírni a semmit, és indítani 1 blogot. A bejegyzések többsége nem publikus, mert magamnak irom, vagy mert nem akarom hogy pont te olvasd. -tOcikA-

Címkék

kezdet (1)

Friss topikok

Koriest wazze!

2008.11.20. 00:38 utazomajom

Elmegyek, mert menővagyok, meg csak mert. HA szeretek görkorizni is, akkor jégkorizni is szeretnék! Mire az egyes villamos megállójához értem, márt csak azt láttam, ahogy becsukja az ajtót, és elindul arra, amerre mennem kellett volna nekem is. A következő 17 perc múlva jött, és akkor tett le az Anna-kúton, amikor pont elment a négyes. Szopás.

Hol is van a jégpálya? Jah tom. Legalábbis azt hittem, de egy pár megállót elnéztünk. Úgy 4-5-el kevesebbre számitottunk. Mivela következő szerelvény 30 perc múlva érkezett volna menetidő szerint, real lifeban pedig 40, ezért arra a rossz döntésre jutottunk, hogy egyénileg, gyalog közelitjük meg a pályát. El is indultunk a 3-4 es vonalán, csak az egy idő után szétválik, és mi rossz irányba váltunk. Aztán váltottunk irányt, és irány a másik sin, az már jónak tűnt. Mentünk mendegéltünk, amikor is lefagyott mindenünk, de a vágy, hogy még odaérhetünk, hajtotta a lábainkat. Amikor azt hittük hogy jó helyen vagyunk, gyanús volt h sehol nem volt koripálya, csak egy Lidl, de a húspult ehhez túl pici lenne, hamar beláttuk. Pár kedves arcot megkérdeztem h merre van, 'höhö, az picit még odébb lesz'.

Picit odébbmentünk, úgy 20 percet még, amikor megláttuk a 4est, hogy most fog beérni minket, olyan 200 emberrel a fedélzetén. Namost látni azt, hogy 200 ember 50m-el a cél előtt leszáll, és beáll a sorba, és érezni azt, hogy nem éreztük a lábainkat, kezeinket, magunkat, szar volt.

Beálltunk hát a sorba, ha már máshova nem tudtunk. Ez olyan fél 11 magasságában lehetett. Várakoztunk egy picit, aztán fél 12 körül amikor még 50 ember volt előttünk, megkérdőjeleződött bennünk, hogyha 12 kor zár, és fizetni kéne érte 500ft-t, megérné-e nekünk, de rájöttünk hamar h nem, és kiálltunk a sorból. Sorból? Tömegből.

Egy forraltboré' még azért vártunk negyed órát, majd megnéztük hogy mivel lehet hazajutni, mivel már ott nem volt semmi érdekes. Pár ember állt a négyes megállójába, odaálltunk mi is. Egyre többen lettünk, mint vmi naggyűlésen. Egyszercsak megkérdezte tőlünk egy közepesen bizonytalanul álló srác egy pezsgővel a kezében hogy jön-e a villamos? Hát azt nem tudjuk, csak láttuk hogy itt várnak. És mint kiderült, mindenk csak azért jött, mert más is jött. Aztán elment onnan pár ember, és a pár ember után még jópáran.

Másik lehetőség a busz volt, ahova még lehetett állni. Láttál már futni 100 embert egy garázsmenet után? Elég gáz volt:D Nem tudta senki hogy mi van, hol lesz, ki és mikor. Valaki a tömegből kiszólt hogy rendeljen vele taxit valaki, és azzal el tudunk onnan jutni, mert kb. szeged külterületén piknikeztünk hajnali fél 1 kor 0 fokba. Aztán azzal jöttem haza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tocika.blog.hu/api/trackback/id/tr22778789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása